onsdag 31 oktober 2007

Tråk vs. kök

Tjoho!

Jädra skitarbete! Jag får inte observationsuppgiften att bli bra alls. Tänk om man hade fått se ett exempel på hur den kunde se ut men icke. Har mejlat vår lärare som har hand om den här uppgiften men hon har inte fått tummen ur att svara än, trots att hon nu har haft över 24 timmar på sig. Jäkligt dålig stil! Mår verkligen illa över den här uppgiften så jag funderar på att inte lägga ner mig alls mer än nödvändigt. Får hellre tillbaka uppgiften med röda streck och negativa kommentarer över hela arbetet än att sitta och traggla någonting som jag verkligen inte duger till... GAAAAAAH! Det enda som känns skönt är att jag vet att jag inte är ensam om att tycka att den här skituppgiften är just en skituppgift.

Jag har varit och beställt golv till köket nu på Colorama, det blir säkert bra även om vi inte har kunnat jämföra med bänkskivan. Thomas vill få in köket i helgen (han har tagit ledigt torsdag fredag för att hinna) och golvet måste ju läggas först. Om vi hade väntat med att beställa golv så skulle vi inte ha fått det förrän nästa vecka. Köket från ikea kommer imorgon, ska bli sååå kul! :)

Köket före:




Ska lägga in efterbilder sen när det blir klart..
Men nu ska jag försöka skriva!

Hej så länge

tisdag 30 oktober 2007

Kärlek

Tycker denna låt är så otroligt gullig.. Thomas, I love u. This is for u!

Will you count me in?

I've been awake for a while now
You've got me feelin like a child now
Cause everytime I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

The rain is falling on my window pane
But we are hiding in a safer place
Under covers staying dry and warm
You give me feelings that I adore

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

What am I gonna say?
When you make me feel this way
I just...mmm

And it starts in my toes
Makes me crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

I've been asleep for a while now
You tucked me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feeling shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holding me tight

Wherever, wherever, wherever you go
Wherever, wherever, wherever you go
Wherever you go
Always know
Cause you make me smile even just for a while

måndag 29 oktober 2007

Once upon a time...

Jag är lycklig. Antagligen det lyckligaste jag någonsin varit. Om jag bortser från småsaker som till exempel att jag är väldigt stressad periodvis och inte har tid för ALLT jag vill göra, så är mitt liv för tillfället perfekt. Jag har världens finaste, sötaste, mest romantiska (+ massa fler fina adjektiv) pojkvän och snart världens finaste hus att bo tillsammans med honom i. Jag har aldrig varit så extremt kär som jag är nu! Samtidigt vet jag vad jag vill i livet, jag ska bli lärare och jag är på väg. Den helade versionen av Lina. Jag har hittat min plats i världen och det känns sååå bra, här vill jag stanna.

tisdag 23 oktober 2007

Tisdagen den 23/10-2007 och Severin och Sören har namnsdag.

TJO!

Ja, ännu en dag har gått av min vfu. Det är kul samtidigt som det är slitigt, dock mycket nyttigt för mig. Jag har upptäckt att jag har börjat få en hel del andra synsätt än vad jag hade innan lärarutbildningen och det känns ju väldigt bra. Roligt att jag kan märka av min egen utveckling.
Men idag har jag varit trött. Somnade igår när jag kom hem från "jobbet" men så ringde Thomas vid fem för att höra om jag skulle med till Järnbolaget och se ut en portal. Efter det skyndade vi oss till Östmark för min man skulle klippa sig. Sen efter det åkte vi och fyllde på pellets i vårt hus och sen slöa vi i soffan hos hans mor och far och såg på det inte så jätte-braiga programet Poker face och efter det gick vi och la oss. Men även om vi la oss tidigt så blev inte min sömn den bästa. Jag drömde konstigt igen och vaknade jag 2-3 gånger av att min höft var på väg att domna bort (!?). Vid 5 ringde Thomas väckare och vid kvart i 6 ungefär var jag hemma och gick upp till min säng och sov till kvart i 7. Men ikväll jobbar mannen min över så då får jag sova i min egen säng. Mer sömn blir det nog men frågan om det väger upp emot att få vara med min älskling. (Svar efter en kort funderare: Nej!)
<-------------- Världens underbaraste! <3


Men nu ska jag försöka plöja igenom kommunikationshäftet så att jag är förberedd för min observationsuppgift i morgon.

måndag 22 oktober 2007

Huset börjar ta form invändigt

God morgon!
Gick upp tidigare än vad jag behövde idag, anledningen är att jag börjar min vfu och ville gå upp lite tidigare och förbereda, nu har jag gjort det och har en hel timme på mig att göra ingenting, så därför sitter jag här ;P.
I helgen blev det en del mixtrande med huset (as usual). Mer än halva taket är fixat i vardagsrummet och det blir så otroligt fint! Jag och Majvor har dragit tapeter i datarummet och köket + målat i datarummet så att de bruna tapeterna inte ska synas igenom de vita som vi ska sätta upp. Pellets har vi fått in också, fungerar fin fint, så nu är det varmt i stugan. Sedan har jag suttit med tapetböcker som jag och Majvor var och hämta i lördags, vi stod på Järnbolaget i nära 2 timmar och kollade igenom böcker. 4 blev med oss hem. Tror faktiskt att vi hittat tapeter till både vardagsrummet och köket, men det kommer nog bli en del turer fram och tillbaka innan det är helt klart.
Nä nu ska jag gå och packa väskan!

Bye!

torsdag 18 oktober 2007

17,4777

Hej!

Idag hade jag redovisning i skolan, börjar gå mycket bättre än vad det gjort, fortfarande lite darrig när jag pratar länge, men det är som att det går över bara jag försöker slappna av.. Mmm, de andra grupperna hade fått en del kritik men vår grupp gick det faktiskt riktigt bra med.. Det var inget som var riktat mot vårt upplägg eller så, utan mest allmänna funderingar som alla kunde tänka på.
Imorgon är det sista dagen i Karlstad på 5 veckor! Ska bli otroligt skönt! Slutar 12 också.. Så det känns som en lyx dag emot de långa dagar vi haft på sistone. Ska försöka hitta en spelbutik i stan i morgon också, ska köpa en gitarr till Thomas playstation.

Vi var bort till huset förut en sväng. Älsklings-Thomas fixade saling (heter det så?) och jag isolerade fönster i köket. Kliar på min arm nu, antar att det satt kvar i kläderna sen förra gången.. Men men, smällar man får ta. Vi ska försöka få in taket i vardagsrummet till helgen och kanske tapetsera i datarummet om det hinns och att det passar, för nu har vi fått tapeterna dit och till hallen både nere och uppe. Snart får vi köket också, 1 november. Inte alls så länge kvar egentligen. Ska bli kul!

Näe, nu ska jag sova!

Good night

onsdag 17 oktober 2007

In i vuxenlivet!

Tjohoo!

Idag fyller min syster som sagt 18. Grattis grattis! Skulle vara kul att dra med henne ut någon helg men denna helg gick det inte. Får väl se om det passar sig någon gång framöver..
Smet från föreläsningen för att hitta en present till henne, svårt var det men det blev ett ihop plock till slut. Hoppas något kommer till användning.

Älskling kommer hit sen och äter tårta så då får vi passa på att fira vår 8 månaders dag också. :) Love <3

Nä nu ska jag se på fortsättningen av Desperate housewives season 4..

tisdag 16 oktober 2007

En god natts sömn, var hur när?

Hej!

Det var ett tag sen jag uppdaterade så det är väl bäst att passa på när man äntligen bestämt sig för att ha tid över.
De senaste veckorna i mitt liv har gått ut på skola. Arbetsuppgifter i grupp och massa läsning och reflekterande etc. Jag känner att det går j*vligt tungt just nu och jag är inte ensam om det i klassen. Har ingen energi what so ever när jag kommer hem (idag halv sju) och allt jag åstakommer är några sidors läsande och några vännerprogram. Sen är det kört. Helt utslagen. Men då skulle man ju kunna tänka sig att jag åtminstone sover gott om natten när jag är så trött. Men icke då! Mardröm efter mardröm iscensätts samtidigt som en rädsla att försova sig präglar nattsömnen.. Suck!

Älskling var nyss här och piggade upp mig lite, sötis! Imorgon har vi varit tillsammans i åtta månader. Imorgon fyller även min syster 18 år, grattis till henne!

Och nu kan jag nog glömma en natts sömn igen, min syster har tydligen bestämt sig för att det är en passande tid att sjunga och spela gitarr...

tisdag 9 oktober 2007

Burning-Love

Hej!

Sitter och försöker klura ut hur jag ska kunna bränna musik från en bränd cd skiva, min hjärna fungerar ej så jag antar att det blir skit av alltihop, men det bränner någonting nu i alla fall.
Men ja, idag har jag i alla fall övat lite på sången och sedan har jag även läst lite, dock inte så mycket för jag somnade i soffan och när jag vaknade så ringde Thomas och ville in (ytterdörren var låst). Han hade med sig en ros till mig av ingen anledning, han är så himla söt min man! Underbaraste i världen är han(!!!).Och snart är det jul har jag kommit på, bäst att börja med julklapparna, får bli sparsamt i år tror jag. I alla fall inte lika dyrt som förra året.

Åh äntligen tror jag att jag har fixat detta musikkopierande, men det blev nog lite fel i och med att jag lade till låtarna i Jennys eller Elins spellista. Jaja det är inte svårare för dem än att radera.

Ja facebook är någonting jag får lära mig också, vet hur man addar vänner nu i alla fall..

Nu ska jag sova, good night!

Bullar och mordhot

Hej!

Idag är en sådan hemma dag från universitetet. Ska försöka lära mig en barnsång (så jävla hög tonart på orginalet) och sen ska jag läsa minst 30 sidor för att hinna med kurslitteraturen. Men hittills idag har jag bara sett på desperate housewives och hamnat på olika internetsidor.

Igår bakade jag och min syster Jenny bullar. Smakade på några i morse och de blev rätt torra faktiskt men men.. Och igår väntade jag på att få träffa älsklingen hela dagen men så sköt han en älg och efter det blev hans hund borta hela dagen så jag fick inte se honom alls.

I helgen var vi ut på Idet, för en gångs skull var det inte moore brudar eller någon annan sorts babekväll utan Johnny Cash tribute så då kunde man ju faktiskt offra sig. Det var ganska kul men jag blev lite för full för mitt eget bästa. Får bli nyktert ett tag framöver. Kanske jag äntligen blir av med min förkylning också.

Vår katt (Ozzy) är mordhotad av vår granne för andra gången.. Han har tydligen bajsat i sandlådan vid honom (en igenväxt sandlåda där ingen vistas). Så om han någonsin ser katten igen så ska han personligen skjuta honom.
Jävla idiot säger jag bara!

Nej nu ska jag gå och göra någon nytta.
Ha det!

torsdag 4 oktober 2007

Nonsens

Tjoho!

Idag är jag hemma från Karlstads universitet, vi har inga inplanerade lektioner idag. GÖTT!
Det blev en ganska stor shock för oss att vara vana att gå från 9-12 i förra delkursen och nu istället gå från 9-16. Egentligen är det ju inte ens en hel arbetsdag men å andra sidan så tar pluggandet aldrig slut. För efter klockan 16 så finns en uppsjö böcker som man ska plöja igenom + div uppgifter som är både individuella och i grupp. Tur att det jag läser just nu är intressant!

Undrar om det blir utgång i helgen... Skulle vara kul, får prata med Susie om hon fortfarande har lust.

Detta blev ett kort inlägg om mindre intressanta saker, men det bjuder jag på! =P

onsdag 3 oktober 2007

Seriekväll

Hej!
De senaste dagarna har varit långa.. 3 dagar av föreläsningar, gymnastik och musik. Men det mesta har varit kul.. (Bortsett från dagens föreläsning om kommunikation, sömnpiller? YEAH!)
Idag har jag lyckats med bedriften att gå på en cykel i stan som stod parkerad vid trottoaren, jag var alldeles för inne i samtalet med Emma så jag såg mig inte för. Hehe.. På något sätt är det hemskt mycket typiskt mig.
Och nu har jag precis uppdaterat mig i de desperata hemmafruarnas värld, season 4. Underbart att det har börjat igen så man har något att underhålla sig med i höstmörkret! Prisonbreak säsong 3 har också varit efterlängtad men nu är jag så trött så de avsnitten tänker jag nog vänta med tills imorgon om tillfälle ges till latande.
Har blivit en hel del serietittande idag, förut när jag kom hem så såg jag på Vänner, i och för sig är det en daglig ritual nuförtiden (typ 2-3 avsnitt per dag, är en lycklig ägare av boxen ;)). Såg bl.a avsittet med Phoebes "sexyvoice". När jag sedan gick ner till min moder för att vara lite social kunde jag knappt prata! Jag har haft ont i halsen hela dagen och sjungit och grejer på musiken men efter att ha varit tyst så länge (2x40 min ;P) så var jag jättehes. Kommer nog låta roligt imorgon när jag vaknar.

Well, it's time for bed. Nite!