måndag 22 oktober 2007

Huset börjar ta form invändigt

God morgon!
Gick upp tidigare än vad jag behövde idag, anledningen är att jag börjar min vfu och ville gå upp lite tidigare och förbereda, nu har jag gjort det och har en hel timme på mig att göra ingenting, så därför sitter jag här ;P.
I helgen blev det en del mixtrande med huset (as usual). Mer än halva taket är fixat i vardagsrummet och det blir så otroligt fint! Jag och Majvor har dragit tapeter i datarummet och köket + målat i datarummet så att de bruna tapeterna inte ska synas igenom de vita som vi ska sätta upp. Pellets har vi fått in också, fungerar fin fint, så nu är det varmt i stugan. Sedan har jag suttit med tapetböcker som jag och Majvor var och hämta i lördags, vi stod på Järnbolaget i nära 2 timmar och kollade igenom böcker. 4 blev med oss hem. Tror faktiskt att vi hittat tapeter till både vardagsrummet och köket, men det kommer nog bli en del turer fram och tillbaka innan det är helt klart.
Nä nu ska jag gå och packa väskan!

Bye!

3 kommentarer:

Kevlarsjäl sa...

tack! va kul med beröm! hur är läget med dig förresten??? evigheter sen! kul med huset?? kram

Marica sa...

Låter skoj med huset du... (faast, borde det inte stå "jag och Thomas" lite oftare än "jag och Majvor"? Bara en tanke... ;o))

Laijna sa...

Jo, men just i renoveringen så är det oftast jag och Majvor som gör saker tillsammans, sånt som inte är snickring (inredning) medans Thomas och hans pappa sköter det med borrar sågar och hammare etc. Men hehe.. Ja jag såg att det blev mycket jag och Majvor i det inlägget.. =)