tisdag 9 oktober 2007

Bullar och mordhot

Hej!

Idag är en sådan hemma dag från universitetet. Ska försöka lära mig en barnsång (så jävla hög tonart på orginalet) och sen ska jag läsa minst 30 sidor för att hinna med kurslitteraturen. Men hittills idag har jag bara sett på desperate housewives och hamnat på olika internetsidor.

Igår bakade jag och min syster Jenny bullar. Smakade på några i morse och de blev rätt torra faktiskt men men.. Och igår väntade jag på att få träffa älsklingen hela dagen men så sköt han en älg och efter det blev hans hund borta hela dagen så jag fick inte se honom alls.

I helgen var vi ut på Idet, för en gångs skull var det inte moore brudar eller någon annan sorts babekväll utan Johnny Cash tribute så då kunde man ju faktiskt offra sig. Det var ganska kul men jag blev lite för full för mitt eget bästa. Får bli nyktert ett tag framöver. Kanske jag äntligen blir av med min förkylning också.

Vår katt (Ozzy) är mordhotad av vår granne för andra gången.. Han har tydligen bajsat i sandlådan vid honom (en igenväxt sandlåda där ingen vistas). Så om han någonsin ser katten igen så ska han personligen skjuta honom.
Jävla idiot säger jag bara!

Nej nu ska jag gå och göra någon nytta.
Ha det!

2 kommentarer:

Carro the one and only sa...

Hörde att han sköt en älg nu måste han vara stålt hihi

Laijna sa...

Jorå, och han skjöt allt en till igår också =)