måndag 24 september 2007

Weekend

Hej!
Tänkte skriva lite om helgen i detta inlägg. Hände ganska mycket trots att det inte var så mycket planerat.
På fredan så tillbringade jag större delen av dagen på ikea i Karlstad, det kändes som att det var större än Ikea i Örebro, men vad vet jag. I alla fall så kom jag dit vid halv ett ungefär och Thomas kom vid tre. Åt i restaurangen på Bergvik först för att få lite energi, och det behövdes kan jag lova! Halv åtta var köket planerat och klart och papper fick skrivas under. Innan dess var det många turer fram och tillbaka om hur spisen skulle placeras bl.a. Men vi kommer att få ett otroligt snyggt kök :). Lidingö vitt blirre!
På lördagen blev det husmålande på dagen och utgång på kvällen, Sussen, Maria, jag och Thomas. Kvällens chaufför var Christer. Vi drog till Selma. Först trodde vi att vi hamnat alldeles fel för medelåldern när vi kom dit var typ 35. Som jag sa till Suss så kändes det som att de hade lyckats få dit alla statister från baren i Ally McBeal, bara äldre män och kvinnor i kostymer. Men det var väldigt underhållande att se vissa dansa bugg på diskot. Anyway, det blev mer folk frammåt midnatt och riktigt roligt tillslut!
Morgonen efter var däremot inte lika rolig. Fy f*n vad jag mådde illa igår! Thomas hade lyckats få i mig både jäger och tequila och det fick jag sota för rejält. Åkte till huset och målade och jag mådde mer eller mindre illa hela tiden vi var där, det gick som i vågor. Blev bättre sen på kvällen men jäklar vad trött jag var.

Ja och idag har jag varit i skolan och lyssnat på en föreläsning om särskolan. Jag och Emma smet lite innan för att hinna med det tidigare tåget och det känner jag att jag gjorde rätt i, mer tid till uppsats skrivande! Och det ska jag ägna mig åt nu så hej svejs!

2 kommentarer:

Carro the one and only sa...

jag är så avundsjuk på dej lina... jag vill oxå ha ett hus att fixa med, alltid ha nått att göra. Hade ni kul på selma till slut då?

Laijna sa...

Jo det finns hur mycket som helst att göra, tar aldrig slut. Jo vi hade kul men jag tror nog att det är roligare där den här helgen.