söndag 29 juni 2008

Fina tider!

Hej på er i sommaren!

Jag har kommit fram till att jag har en ganska rolig tid framför mig. Nu till helgen ska jag och min pojke och hans syster och tillhörande gubbe till Höljes på rally. Ska bli riktigt sköj om det blir bra väder. Brukar ha kul där även om söndagarna i Höljes då man ALDRIG får komma hem kan vara lite irriterande. Sen så har jag snart semester, då ska jag och min man till Norrland och hälsa på min mormor och morfar. Ska bli gött och sköj det också, hoppas bara att broder också blir med.
Sen så har jag och Thomas kollat lite på resor idag, tänkte inte att det skulle bli någon utlandsresa i år men nu blev vi sugna. Och om det inte blir någon resa till varmare breddgrader så kan jag ändå eventuellt se fram emot en skoj weekend med min syster i London :).. Ja det är fina tider.

Puss hej!

Ps. Undrar om det är ett skämt från högre makter att jag ska få en kärleksförklaring nu när jag är lycklig som jag hade dött av glädje av att få för 2 år sen då jag var totalt depp. Alltid allt eller inget. Men I'm staying with the man I've got! ds

Inga kommentarer: