tisdag 19 februari 2008

Ett år

Hej hopp!
Det går länge mellan att jag skriver, ett symptom av att jag stressat ganska mycket den senaste tiden. Har haft fullt upp med uppsatsskrivande och husrenovering ( i och för sig är väl det som vanligt, men det har varit lite intensivare den senaste tiden).
Japp, jag och Thomas firade att vi varit tillsammans i ett år i förrgår. Och han lurade mig rejält när vi var påväg hem till hans mor och far för att åka fyrhjuling. Han stannade till vid huset och jag tog för givet att han menade att kolla pelletspannan men efter ett tag så hör jag att han ropar på mig och ser ut som att jag måste skynda mig. Jag hinner ju tänka att det brinner därinne eller att det läcker vatten eller att.. Ja allt som skulle kunna förstöra ett hus, så jag springer in i panik. Men därinne sitter Thomas lugnt på en stol i köket och flinar och på köksbordet finns världens finaste bukett med tulpaner och lite andra blommor och ett paket. Paketet innehöll en jättefin vas från kosta boda. Sen åkte vi fyrhjuling och hälsade på Kristina, Anders och Nellie i Östmark och fick oss mumsig smörgåstårta och på kvällen höll vi på lite i huset.
Thomas hävdar att vi ska flytta in till påsk men jag tror att det blir i mitten eller slutet av april. Innan sommarlovet kommer det i alla fall att ske, underbart! :)
I morgon och på fredag ska jag ner till Karlstad och prata om uppsatsen men sen är det helg mellan 2 kurser och inget att göra annat än att vi kanske skulle ut med Krisitna och Anders :)

Ha det bra!

5 kommentarer:

Carro the one and only sa...

grattis på eran ett års dag. hoppas att ni blir klara snart är så nyfiken att se hur resultatet blir

Emma Anderson sa...

Grattis på ettårs dagen =) Hoppas det blir inflyttning snart då :)

Kevlarsjäl sa...

tack! men herregud, du har förlovat dig ser jag!!!!! i inget säger du???!! grattis!!!!!

Carro the one and only sa...

nu får du någ uppdatera snart lina =)

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the DVD e CD, I hope you enjoy. The address is http://dvd-e-cd.blogspot.com. A hug.