fredag 11 januari 2008

Ibland ska man nog helt enkelt ignorera dåligt samvete...

Hej!

Det var ett tag sen. Nytt år är det och jag vill passa på att önska alla en god fortsättning!
Min jul var underbar och otroligt mysig (trots avsaknad av snö och lite stress). Mycket god julmat både hos mamma och hos Thomas mamma och fina presenter från båda familjerna. Den finaste presenten jag fick var en av de jag fick av Thomas. Jag och Thomas förlovade oss nämligen på julafton (!!!:)) Romantiskt som bara den!:) Men till alla som tjatar om giftemål så kan jag säga att det ligger i så fall låååååångt boooort i fraaaamtiiiiden, hehe...

Skolan började denna vecka.. Faktiskt så har det varit ganska intressant men det känns så tungt med alla uppgifter..

Men idag var ingen bra dag att gå till skolan (!). Jag tog verkligen i med all min kraft i morse vid fem för att kunna gå upp och jag var extremt nära att stanna hemma när jag märkte att jag var väldigt sen när jag skulle gå till tåget.
Men jag tog mig i kragen och tänkte "en dag till klarar du, sen kan du ta helg med gott samvete". Så jag sprang i storm och ösregn ner till stationen och var helt genomblöt ända till Kil då jag hade torkat någorlunda. Kommer till skolan och sitter och väntar en timme på att lektionen ska börja och när lektionen ska börja syns ingen lärare till. Men vi står kvar där i en kvart och väntar, tillslut går en i klassen och söker upp honom. Han kommer in i klassrummet och förklarar att han blivit dubbelbokad och därför får vi gå hem. Tack liksom! Så jag fick ta buss hem vid halv elva och kom hem vid tjugo över tolv.. Sju timmar av min dag, bortslösade på absolut ingenting mer än åkande och väntande, suck!

Men nu ska jag försöka städa upp i rummet mitt innan min älskling kommer hem!

Ha det!

1 kommentar:

Carro the one and only sa...

men nu va de länge sedan man fick läsa något i din blogg =) hade du kul i sunne?