fredag 21 december 2007

All I want for christmas is me being two!

Hej!

Nu har jag haft lov i två dagar och jag har ordnat alla julklappar utom en + en som jag och Thomas ska hämta idag, det känns gött!!! Julstädningen är klar och julklänningen inköpt och, ja, livet leker.. Hehe..

Det enda som är lite jobbigt är att jag inte vet hur julaftonen kommer se ut schemamässigt.
Jag och Thomas vill vara tillsammans men samtidigt vill båda äta julmaten hos sina egna mammor och samtidigt vill Majvor att jag kommer och äter hos henne också.. Så då menade familjen Larsson att ändra på schemat så att jag kunde vara där också, men egentligen så är det julklappsutdelningen som skiter sig. För familjen Engbloms julklappsutdelning brukar vara ganska sent och det känns ju inte som att varken jag eller Thomas vill spendera julafton i en bil åkandes fram och tillbaka.. Suck.. Tur att jag har noll och ingen kontakt med min fader så jag slipper åka mellan tre ställen..
Och så tycker jag synd om min familj om jag ska vara borta också, vi är ju redan en man kort, Linus har ju flyttat till sin flickvän i Borlänge och han kommer inte hem förrän på nyår.. Hmmm, ja jag undrar hur det blir jag.. Eller så får jag och Thomas helt enkelt dela på oss.. Men det blir jävligt fel eftersom våran julklapp till varandra nästan "kräver" att vi ska vara tillsammans.. Ja, lite ångest fick jag allt nu.. Men det löser sig nog..

Juldagen blir det i alla fall fest enligt tradition =)

God jul på er!

Inga kommentarer: