måndag 24 december 2007

God Jul!!

Tänkte passa på att önska alla en riktigt god jul med ett avsnitt ur en av de bästa (enligt mig) julkalendrarna någonsin!

fredag 21 december 2007

All I want for christmas is me being two!

Hej!

Nu har jag haft lov i två dagar och jag har ordnat alla julklappar utom en + en som jag och Thomas ska hämta idag, det känns gött!!! Julstädningen är klar och julklänningen inköpt och, ja, livet leker.. Hehe..

Det enda som är lite jobbigt är att jag inte vet hur julaftonen kommer se ut schemamässigt.
Jag och Thomas vill vara tillsammans men samtidigt vill båda äta julmaten hos sina egna mammor och samtidigt vill Majvor att jag kommer och äter hos henne också.. Så då menade familjen Larsson att ändra på schemat så att jag kunde vara där också, men egentligen så är det julklappsutdelningen som skiter sig. För familjen Engbloms julklappsutdelning brukar vara ganska sent och det känns ju inte som att varken jag eller Thomas vill spendera julafton i en bil åkandes fram och tillbaka.. Suck.. Tur att jag har noll och ingen kontakt med min fader så jag slipper åka mellan tre ställen..
Och så tycker jag synd om min familj om jag ska vara borta också, vi är ju redan en man kort, Linus har ju flyttat till sin flickvän i Borlänge och han kommer inte hem förrän på nyår.. Hmmm, ja jag undrar hur det blir jag.. Eller så får jag och Thomas helt enkelt dela på oss.. Men det blir jävligt fel eftersom våran julklapp till varandra nästan "kräver" att vi ska vara tillsammans.. Ja, lite ångest fick jag allt nu.. Men det löser sig nog..

Juldagen blir det i alla fall fest enligt tradition =)

God jul på er!

tisdag 11 december 2007

Lägesrapport

Hej! Kanske bäst att uppdatera nu. Det var ju ett tag sen.
Ja vad har hänt då, kommer typ inte ihåg, det är väl alltid samma gamla.
Fast jag och Thomas hade faktiskt en helg nästan helt fri från huset, jag strejkade och sa att jag ville göra något kul istället och då åkte vi fyrhjuling till skalla och sen tog vi det bara allmänt lugnt och myste hela helgen :)..

Förra veckan hade vi en timmes redovisningar och min grupp var sämst. Dåligt förberedda och tråkigt innehåll.. Mådde dåligt hela helgen över att jag kände mig så kass, och mitt självförtroende sjönk verkligen i botten trots att jag ändå kände mig ganska säker större delen av tiden när jag stod och pratade. Mitt självförtroende sjönk ändå för att materialet sög och att vissa i våran grupp var så jä*la dåligt pålästa. Men idag återhämtade sig mitt självförtroendet lite när jag fick tillbaka en uppsats med högsta betyg! Och det kändes verkligen som en väsentlig uppgift också, måste tala om det för min handledare om jag ser henne på torsdag. Då ska jag nämligen gå och titta på min vfu klass när de lussar i kyrkan, ska bli riktigt kul! Saknar dom nu...

Hus-nytt:
Köket: är tapetserat, tom lite möblerat
Badrummet: flytspacklat och fallet i duschen klart
Sovrum: taket är på väg in och Lina är nästan säker på att det blir lila tapeter trots min svärmors förskräckelse :)

mmm, men nu ska jag äta innan min man kommer, vi ska ner på torsby en sväng.

Tjoflöjt!