fredag 28 september 2007

Studiebesök på SÄG

Tjenna!

Idag har jag varit i skolan för andra och sista gången denna vecka!
Har varit på studiebesök på särskolan denna fredag. Det var oväntat en väldigt positiv upplevelse måste jag säga. Blev så himla sugen på att jobba med särskoleelever helt plötsligt. Har inte alls tänkt på det så särskilt mycket förut men nu efter besöket kände jag att det skulle vara jättekul. Det är nog en stor utmaning och det är säkert skitjobbigt ibland men jag tror ändå att det skulle ge så otroligt mycket tillbaka. Mmm ska tänka noga på saken ..
Just ja, måste ju tala om att jag och Emma var på statoil idag och köpte frukost/lunch samtidigt som kändisarna TORGNY MELINS! :)

Och nu är arbetet inskickat, kände att det var tur att jag ändrade lite idag, det jag skrivit kändes lite väl naivt på ett ställe. Får väl se vad fröken Karin tycker om det. Nu är det i alla fall äntligen ledigt i 2 hela dagar! Jag och min älskling har båda längtat hur mycket som helst efter den här helgen och ikväll ska vi bara mysa! :)

Trevlig helg på er!

torsdag 27 september 2007

Jag flyr

Tjo!

Jag tror att jag har blivit blogg-narkoman. Kan bero på att jag vill fly från mitt arbete hela tiden i och för sig. Det är mycket roligare att häva ur sig ointressant skit här än att göra det i uppsatsen. Ni skulle även veta hur mycket jag har flytt för att se på saker till huset istället ;).. (Kanske ska byta yrke och bli inredningsarkitekt :P) Allt är roligare än att skriva uppsats just nu i alla fall.
Igår var jag och Thomas till huset för att reda ut försäkringen. Det kom en försäkringsgubbe, vid namn Bengt, dit. Fick ingen anmärkning på någonting så det var ju bra.
Fint höstväder idag och jag vill ut! Får fanimej ta mig i kragen och fixa den här jäkla uppsatsen nu, inte alls så långt kvar egentligen.

onsdag 26 september 2007

Swedish Game Show Host Vomits Live On Air

Hehe, vet att jag redan har skrivit ett inlägg idag, men det här var så kul så jag kände ett ansvar för att förmedla det vidare.. Hehe

I drömmarnas land

God morgon!

Mitt drömmande håller i sig. Igår natt drömde jag att Jennys katt (den som det finns bild på längre ner i denna blogg) pissade på min kudde. När jag vaknade förstod jag att jag inte hade någon annan att skylla på än mig själv. Det var nämligen jag som dreglat en pöl på kudden. Väldigt mysigt! :)
Inatt drömde jag att jag och Lennart (Thomas pappa) var ute i skogen bakom deras hus och var på någon utflykt. Då kom en varg och attackerade oss och vi sprang ner mot huset. Men den följde efter oss och när vi kom ner stod Linda, Patrik, Majvor och Thomas där. Vargen bet Patrik i benet. Sen så var det något med att jag skulle handla blommor precis innan stängning på någon tillfällig utförsäljning och så hittade jag blommor som såg ut som fjärilar när de slog ut. Ville så gärna ha dem men precis innan stängning så plockade de ihop alla sådana och när jag frågade expediten så hade hon glömt vart hon lagt dem.

Mmmm, igår blev vi överens om vad vi ska ha för tapeter i badrummet. Jag tror det blir himla bra, skulle vara kul om bården går att fixa dit på något sätt trots det lutande taket.

Nu ska jag skriva på uppsatsen, hej!

tisdag 25 september 2007

Skrivkramp

SUCK!

Jag får ingenting gjort! Jag har ren och skär total skrivkramp. Vet inte alls hur jag ska skriva uppsatsen och känner mig ofantligt stressad över det!
Idag måste jag även gå till apoteket och hämta mer p-piller och handla mat, för här finns ingen lunch.
Hehe, igår när jag läste metro på bussen från välsviken till universitetet hittade jag något rätt träffande i min nya favoritserie elvis:



Tycker att detta stämmer in ganska exakt på mig, en gång i månaden ungefär.

Älskling kommer och hämtar mig efter jobbet idag, vi ska välja våtrumstapeter till badrummet på övervåningen. Så jag får väl skynda mig att komma igång med skrivandet och inte sitta här och blogga!

Hej svejs!

måndag 24 september 2007

Weekend

Hej!
Tänkte skriva lite om helgen i detta inlägg. Hände ganska mycket trots att det inte var så mycket planerat.
På fredan så tillbringade jag större delen av dagen på ikea i Karlstad, det kändes som att det var större än Ikea i Örebro, men vad vet jag. I alla fall så kom jag dit vid halv ett ungefär och Thomas kom vid tre. Åt i restaurangen på Bergvik först för att få lite energi, och det behövdes kan jag lova! Halv åtta var köket planerat och klart och papper fick skrivas under. Innan dess var det många turer fram och tillbaka om hur spisen skulle placeras bl.a. Men vi kommer att få ett otroligt snyggt kök :). Lidingö vitt blirre!
På lördagen blev det husmålande på dagen och utgång på kvällen, Sussen, Maria, jag och Thomas. Kvällens chaufför var Christer. Vi drog till Selma. Först trodde vi att vi hamnat alldeles fel för medelåldern när vi kom dit var typ 35. Som jag sa till Suss så kändes det som att de hade lyckats få dit alla statister från baren i Ally McBeal, bara äldre män och kvinnor i kostymer. Men det var väldigt underhållande att se vissa dansa bugg på diskot. Anyway, det blev mer folk frammåt midnatt och riktigt roligt tillslut!
Morgonen efter var däremot inte lika rolig. Fy f*n vad jag mådde illa igår! Thomas hade lyckats få i mig både jäger och tequila och det fick jag sota för rejält. Åkte till huset och målade och jag mådde mer eller mindre illa hela tiden vi var där, det gick som i vågor. Blev bättre sen på kvällen men jäklar vad trött jag var.

Ja och idag har jag varit i skolan och lyssnat på en föreläsning om särskolan. Jag och Emma smet lite innan för att hinna med det tidigare tåget och det känner jag att jag gjorde rätt i, mer tid till uppsats skrivande! Och det ska jag ägna mig åt nu så hej svejs!

torsdag 20 september 2007

In our nightmares...

God morgon!

Har börjat misstänka att det här är mardrömmarnas vecka.
I går morse när jag var på väg till tåget fick jag ett sms av Thomas där han skrev att han drömt att jag skulle lämna honom, att jag aldrig mer ville se honom och att han hade blivit jätterädd innan han förstod att det inte låg till så i verkligheten.
I morse innan mobillarmet satt igång drömde jag att Thomas hade blivit galen och att han tagit ett gevär och mig med sig in till en stor stad där han började skjuta på alla människor och bilar han såg. Jag stod bredvid och grät och försökte stoppa honom genom att dra i geväret. Men han föste mig åt sidan och fortsatte tills det tog slut i magasinet. Då beslutade jag mig för att gå i väg och jag vet att jag i drömmen tänkte att han antagligen skulle skjuta mig så fort han laddat med nya skott, för han stod och skrek att jag skulle komma tillbaka. Men det gjorde han inte. Han bara skrek som en galning att jag skulle komma tillbaka. Sen ringde larmet. Mmm, det var lite läskigt tycker jag. Måste tala om drömmen för honom sen när han kommer och hämtar mig efter jobbet.

Igår var jag till älsklingen och vårt vackra hus direkt efter skolan. Majvor och Lennart var där och fixade också. De kom hem från Italien på söndag natt och Lennart gick omkring och var stolt över sin solbränna som han så vackert visade mig, hehe. Jag och Thomas fick se kort de hade tagit och det de hade filmat. Häftigt att se det de hade spelat in från Petrus kyrkan, vilken otrolig byggnad. Den skulle jag verkligen vilja åka och se med egna ögon!
Fick en present av Lennart och Majvor för att jag varit med och skött huset. (Inga blommor dog! :D.)

5 söta flaskor med parfym från Nina Ricci + en massa godis. Jag och Thomas fick också en välkommen skylt från Linda och Patrik och några flaskor likör som doftade himelskt.

Mmm, och imorgon blir det IKEA! Ska räkna på köket igen idag eftersom vi tappat bort lappen där vi hade allt färdigt.
Jag åker till Ikea direkt efter skolan imorgon så får han komma dit när han slutat jobba, det är egentligen skitbra planering! För då kan jag gå där i min takt och titta på allt kul till han kommer och då allt ska fixas på direkten så att vi kan åka hem :). Han gillar inte att gå runt och titta värst länge min man, det liksom kryper i honom. Fast jag tycker faktiskt att han var väldigt duktig sist när vi var på Ikea i Örebro, det ska han ha cred för!
Nej nu får jag sluta smita från min egentliga uppgift, en uppsats som ska in senast nästa söndag.

Hej svejs!

tisdag 18 september 2007

Stronger

Hej!

Igår var jag hemma från universitetet, idag är det dock mycket bättre som tur är. Kände hur mycket ångest som helst igår morse för att jag inte var med på lektionen, men som tur var hade min kära klasskamrat Sofia spelat in hela lektionen + att hon skickade sina anteckningar och tog en extra kopia av en artikel som delades ut. Väldigt snällt! Så nu har jag inte missat så mycket ändå.
Igår var det min och Thomas 7 månaders dag och han hade planerat att vi skulle ut och äta på kvällen men jag kände givetvis inte alls för det, (sitta och snörvla bland folk och inte känna någon smak av maten=inte så romantiskt som det skulle kunna vara) så det fick bli myskväll under filten i soffan med nachos och godis istället. Får ta den romantiska middagen någon annan dag :).
Imorgon har jag en dryg dag i Karlstad framför mig. Börjar klockan ett men måste ändå åka med åtta-tåget. Kommer alltså att vara i Karlstad cirka tjugo i tio och det innebär ju flera timmar att försöka fylla ut. Men jag får väl se till att läsa det sista som vi har att läsa i denna kurs så långt jag hinner.

Nu ska jag slänga mig i duschen!

Tjo!

söndag 16 september 2007

The house


Hej svejs!
Denna helg har jag och älskling spenderat mycket av vår tid åkandes mellan hus och hundar. Min förkylning verkar inte vilja släppa utan har endast övergått till ett annat stadie, från näsan till halsen.
Igår var första dagen på hela denna vecka som vi var och fixade på vårt hus. Fick hjälp av mamma, Torkel och Elin och vi är väldigt tacksamma över det. Fick nämligen äntligen grundmåla väggen mot norr, så det sista gula på huset är nu ett minne blott. Vi fick även den nya balkongdörren och balkongfönstret isatt. Syster och mamma spacklade också både i sovrummet och vardagsrummet, så nu är det klart också. Känns mycket bra! Till helgen blir det till Ikea och beställa kök! :)

tisdag 11 september 2007

Förkylda semestervikarier

Hej!

Kan börja med att tala om att mârten var trevlig, först var vi hos Per och Lisa och sen på faktoriet, najs najs. Melody club spelade ganska många låtar jag kände igen faktiskt, över min förväntan.

Och denna vecka är jag och Thomas hund- och husvakter till Majvor och Lennart och Linda och Patrik (På semester i Italien). Denna morgon hade jag hand om Lindas hundar eftersom jag är "ledig" från skolan. Men imorgon tar Nina hand om dem.

Älsklingen var sjuk igår och stannade hemma från jobbet, men han blev som tur var bättre under dagen. Han kom och hämtade mej på station när jag var hemma från Karlstad typ tjugo i två (överlycklig för att jag hann med tolv tåget). Och sen skjutsade han mig hem till sig och lagade mat till mig, jättegott! Köttfärssås och spaghetti var på menyn. Han är så söt så min älskling! :) På kvällen hade vi myskväll med film och godis. Godiset var klart det bästa om man ska jämföra med filmen. :P

Idag känner jag mig inte alls bra, hoppas bara att det inte blir värre.. Men det var ganska förväntat med tanke på att Thomas varit ganska rejält förkyld. Får skylla mig själv :).

Tänkte att jag skulle slänga mig i duschen nu och sen blir det läsning till ögonen blöder och hjärnan kokar.

torsdag 6 september 2007

Pisse-missen


Idag pissade min systers kattunge i min väska! Suck..

tisdag 4 september 2007

Testing testing


Hej! Tänkte pröva om det fungerar att uppdatera bloggen i mobilen och om kortet fastnar.. Ser ni detta har jag lyckats behärska teknikens underliga värld än en gång.. ;)